Ilke Callens?

Ik ben Ilke Callens, een meisje dat heel graag met tekenen en illustratie bezig is. Mijn droom is om ooit als zelfstandige illustrator aan de slag te kunnen. Momenteel geef ik les in de tekenacademie en tracht ik stilaan aan mijn carrière te timmeren. Verder hou ik me enorm graag creatief bezig, van knutselen tot naaien en haken.

Mijn blog is ontstaan door mijn eindwerk in de Master op Sint Lucas Antwerpen. Dit vind je dan ook zeer uitgebreid in de eerste pagina’s. Zo  heb ik “The Tales of Beedle the Bard’ van J.K. Rowling voorzien van eigentijdse prenten.  Sindsdien probeer ik regelmatig nog tekeningen of werk te posten. Zodat de ‘wereld’ weet waar ik mee bezig ben.

Veel kijkplezier (en leesplezier) en hopelijk klik je regelmatig terug naar dit blog!

Groetjes

Ilke

12 replies to Ilke Callens?
 1. Wauw mevr knap hoor ik wist niet dat deze blog/website er was.
  Echte hele leuke illustraties
  Groetjes Maartje

  Like

 2. Beste Ilke,

  We hebben jouw gegevens doorgekregen van Jonas. Zou je eventueel een mailtje naar ons team kunnen sturen met jouw gegevens (email, telefoonnummer)? We zouden jou namelijk graag willen contacteren voor een kleine opdracht voor ons vormingsteam. Via mail of telefoon kunnen we meer uitleg geven hé. Ons email adres is vorming@cawtverschil.be

  Alvast bedankt!

  Groetjes,
  Team preventie en vorming
  Lombaardstraat 20
  3500 Hasselt
  011/212020

  Ps: jouw blog is super leuk! Kei mooie tekeningen

  Like

 3. …En of ik regelmatig eens kom piepen, zo heb ik al ondervonden! Echt een toffe en gevarieerde blog, met bovendien een goede evolutie. Ik ben vooral heel benieuwd naar wat er nog allemaal gaat komen, en blijf deze blog zeker en vast in het oog houden.

  Ik heb toch een verwijzing naar je blog gezet op die van mij omdat ik het eerst en vooral een leuke blog vind, en ook omdat ik vermoed dat er nog zeer veel ‘potentieel’ in zit.

  Doe vooral zo voort.

  Veel groetjes,

  Nele Van de Velde.

  Like

 4. Beste Ilke,
  Zou je je email adres eens kunnen geven? Wij hebben wat ideetjes voor het geboortekaartje van onze tweede spruit, en zouden graag eens met jou bekijken wat dat allemaal mogelijk is. Groetjes! Katrien Beirinckx

  Like

 5. Dag Ilke,

  Ik kwam via je geboortekaartje even kijken op je blog, voornamelijk om te zeggen dat ik je tekeningen echt knap vind! Zeer leuke tekenstijl, origineel met mooie kleuren!
  Ik ben zelf ook enorm graag bezig met tekenen maar ik sta nog lang niet zo ver als jij 🙂 het is ook voor mij een grote droom om ooit als illustrator aan de slag te gaan, maar voor mij is nog een lange weg te gaan. Ik kijk naar je op! Doe zo verder 😉 je komt nog heel ver!

  Groetjes,

  Ellen

  Like

 6. Beste Ilke,

  Maak jij ook stempels in opdracht? Ik heb er dinsdag 3 nodig. Beetje aan de late kant…

  Leuk wat je maakt trouwens.

  Groeten,

  Marjoleine

  Like

  1. Dag Marjoleine
   Normaal zou ik dat met veel plezier doen. Maar ik sta in het onderwijs en ik heb net een hele drukke periode voor de boeg met de laatste twee weken van het schooljaar.
   Ik ga je niet meer uit de nood kunnen helpen. Je kan altijd eens horen bij Karen Vandelaer. (http://karenvandelaer.blogspot.be) Een meisje die heel goed is in stempels maken en die misschien nog wel tijd heeft om het te maken. Wij hebben samen in de klas gezeten, je mag altijd melden dat ik jou heb doorverwezen. 😉
   Bedankt voor de leuke reactie en veel succes nog!

   Groetjes
   Ilke

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s